Ga met me mee naar de landelijke manifestatie tegen kernenergie 16 april

dinsdag 12 april 20110 Reacties

Komende zaterdag (16 april) vindt een landelijke manifestatie plaats tegen nieuwe kerncentrales, onder het motto ‘Schoon genoeg van kernenergie’. Ga met mij mee naar de Dam in Amsterdam, van 13 tot 16 uur. Dit is het moment. Laat je horen!

Schoon genoeg van kernenergie
Kernenergie past niet in een schone toekomst. Toch wil het kabinet een vergunning geven voor een tweede kerncentrale in Nederland. Onbegrijpelijk! Er zijn voldoende schone alternatieven. Daarom organiseert GroenLinks met een coalitie van maatschappelijke organisaties deze landelijke manifestatie. Nú is de tijd om te laten zien dat je tegen kernenergie bent. Kom dus op zaterdag 16 april naar de Dam in Amsterdam.

Teken de petitie
Wat je nú al kunt doen: teken de petitie. Laat zien dat je schoon genoeg hebt van kernenergie! Dan krijg je ook de laatste informatie over de manifestatie in je mailbox.
Lees meer over de manifestatie en wat je nog meer kunt doen op de site van GroenLinks.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This