Fractie jaarverslag 2011

maandag 11 juni 20120 Reacties

Als GroenLinks fractie hebben we afgelopen weekend voor het eerst een jaarverslag gepubliceerd. Daarmee leggen we verantwoording af aan onze leden en aan onze inwoners. Zowel over onze inhoudelijke inzet en keuzes als de besteding van het gemeenschapsgeld dat we jaarlijks van de gemeente ontvangen.

Ik heb het initiatief genomen omdat ik vind dat we als politici open moeten zijn over wat we doen en als we geld van de gemeenschap krijgen. Natuurlijk worden de fractievergoedingen die alle fracties krijgen van de gemeente openbaar vastgesteld door de gemeenteraad en zijn deze openbaar voor iedereen te raadplegen.

Toch ben ik van mening dat je als politieke partij daarin pro-actief naar buiten mag komen en tegelijk toelichten wat je inhoudelijk hebt gedaan. Toen ik een overzicht begon te maken van onze inzet over 2011 bleek het ongemerkt toch meer te zijn dan dat ik meteen zou kunnen oplepelen. Ook daarom is het nuttig om zo’n jaarverslag te maken. Daarom zal ik er op inzetten om het jaarverslag over dit jaar tegelijk te publiceren met het vaststellen van de vergoedingen door de gemeenteraad.

Download het GroenLinks Jaarverslag 2011 op de website van GroenLinks Dronten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.