Flevopost zet ‘de steeg’ nog eens stevig aan

dinsdag 16 oktober 20071 reactie

Het beruchte pad naast CountusDe Flevopost kopt vandaag “Raadsvoorstel ‘steegje’ ongewijzigd” en voegt daarbij een stevig artikel waarin er fijntjes wordt gewezen op de eigen kop in februari: “De Graaf moet huiswerk beter doen”.

Als opmerkelijk wordt opgevoerd dat wethouder De Graaf toen aangaf bang te zijn dat de heer Troisfonraine naar de rechter gaat en daarover nu in het voorstel niet wordt gesproken.
maar da’s wel logisch; ik denk namelijk nog steeds dat dit een rechtzaak zal gaan opleveren voor de gemeente. maar de vraag is of je daar bang voor moet zijn. Het besluit van de gemeenteraad is in het conctract benoemd en de gemeenteraad is vrij in haar keuzes. Dus als de raad stemt tegen het voorstel (wat ik voluit hoop) zal de heer Troisfontaine natuurlijk naar de rechter gaan. Maar het zou mij heel erg verbazen als hij daar gelijk zou krijgen!

1 Reactie

  1. Frank

    Het zou wel jammer zijn als de steeg verdwijnt. Dan krijg je zo’n lange rij met winkels zonder toegang. Je sluit het centrum op aan één kant. In het centrum in andere plaatsen wordt er juist van dit soort voetgangersdoorgangen gemaakt.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.