Femke on tour, maar nu even niet!

woensdag 8 november 20060 Reacties

Femke toert door Nederland en ik ben blij dat ik niet in haar schoenen sta om van hot naar her gesleept te worden. Maar dat neemt niet weg dat ik het een gemiste kans vind dat Femke vanmorgen niet in Almere was zoals aangekondigd. Nu had ik al het vermoeden dat Femke er zelf niet zou zijn omdat Wijnand Duyvendak actie kwam voeren voor een betere openbaarvervoersverbinding vanaf Almere naar de rest van de randstad. Dus de bus was er wel en Wijnand ook, maar dar neemt niet weg dat Femke Flevoland in haar tour links laat liggen en dat vind ik écht een gemiste kans van het campagneteam. Ik weet wel dat Almere of Dronten minder sexy klinkt als Leeuwarden, Maastricht of Enschede, maar een hele provincie overslaan vind ik geen handig signaal aan de Flevolandse GroenLinks kiezer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.