Femke goes to Goes

maandag 5 maart 20070 Reacties

{mosimage}Morgen is de laatste dag in de Femke on Tour tour. Je zou er bijna weemoedig van worden. Maar goed, op dit moment is het nog niet zo ver en gaan we morgen eerst naar mijn geliefde Zeeland. We “goes to Goes” zo gezegd. Dat wil zeggen dat ik op de onmogelijke tijd van 10 voor zeven al in de bus moet zitten en da’s iets waar ik nu niet echt naar uitkijk als ik eerlijk ben. Maar verder heb ik er erg veel zin in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.