Fan van Van Agt

woensdag 5 oktober 20050 Reacties

Als eind twintiger kan je het nauwelijks zeggen, maar ik ben een fan van Van Agt. De minister-president Van Agt heb ik niet mee gemaakt en ik kan me er niets van herinneren. Immers, ik ben in 1977 geboren. Maar vanavond was er een uitzending van het KRO tv-programma profiel over Van Agt. De man die daar sprak wist me te raken en enthousiast te maken voor wat hij vertelde. Hij heeft gesproken op "ons" GroenLinkse festival de Linkse Lente en daarvan werden beelden uitgezonden. Nu heb ik spijt dat ik er niet was! Maar hij eindigde daar met de woorden: "Slechts een dwaas verandert nooit van mening". Prachtig dat je dat als oud minister-president van dit land kan en durft te zeggen! Ik hoop dat de uitzending morgen hier terug te zien is!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.