Famous first words

donderdag 30 maart 20060 Reacties

{mosimage}Meestal zijn de laatste woorden van een persoon bekend, maar de eerste woorden van de SP in de Dronter gemeenteraad waren ook wel historisch te noemen voor een partij die jaren met de slogan “stem tegen, stem SP” campagne heeft gevoerd. De eerste woorden kwamen van raadslid Paul Nijssen: “wij zijn akkoord”.
Het ging overigens over het verzoek een brief tot agendapunt op te waarderen voor de commissie van over twee weken.
Welkom SP!

Verder stelde de raadsvergadering niets voor en waren we er in drie kwartier doorheen. De kortste raadsvergadering die ik heb meegemaakt! Maar goed, daarom mogen we volgende week teug komen om het College te benoemen. Er stond niet zo veel belangwekkends op de agenda of het moet al de benoeming van de burgerraadsleden zijn. Maar dat geldt meer voor mij, ik ben nu weer officieel burgerraadslid.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.