Even geen steeg

zaterdag 20 oktober 20070 Reacties

Wapen van LimburgDaar waar de afgelopen twee dagen mijn hoofd bijna meer daar ‘de steeg’ stond dan naar mijn werk, ben ik er nu even helemaal lekker uit. Dit weekend breng ik door bij Oma en Opa in Heerlen. Even genieten van het Limburgse land en eens zien wat er nu weer veranderd was in Heerlen. Vanmorgen, zoals de traditie voorschrijft met Oma naar de stad en wat we later vandaag gaan doen is nog een verrassing voor me; nou ja ik weet alvast al dat we zullen gaan uit eten.
Kortom, even wat anders, even geen Dronten en vooral even geen steeg! Da’s ook wel weer eens lekker!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.