Eurovisie-planeet-contest?

woensdag 16 mei 20074 reacties

sterVoor mij niet! In het laatste nummer van het GroenLinks Magazine is er  behoorlijk wat aandacht geweest voor de weblogs binnen GroenLinks. Ik denk dat dit een goede zaak is. Onderdeel van het artikel was dat bloggers hun favoriete weblogs konden opgeven, hetgeen tot een GroenLinks-weblog top 10 leidde.

Inmiddels heeft deze “sterrenstatus” er een nieuwe verscheiningsvorm bij. Namelijk dat er gestemd kan worden op berichtjes bij Planeet GroenLinks. Wie de meeste sterren haalt staat dan in de Planeet top tien. Je ziet nu een beweging op gang komen dat bloggers op planeet gaan oproepen iedere dag even op hem of haar te stemmen.

Ik doe dat niet! Kwaliteit gaat wat mij betreft boven de kwantiteit. Heb ik een goed verhaal of wordt je er door geraakt, mag je natuurlijk mij daarvoor een ster geven. Maar doe je dat niet, dan doe je dat niet. Even goede vrienden.

Voor mij geen eurovisie-planeet-contest… het songfestival heb ik ook nooit echt wat gevonden!

4 Reacties

 1. Michel Klijmij

  Je hebt geluk, mijn sterren zijn net op 😉

 2. Koen

  Voor mij is de uitdaging om helemaal geen sterren te verzamelen. Ik zal daar hard mijn best voor moeten doen natuurlijk. Goed wat vijanden maken, ranzige stukjes schrijven. Een zware taak.

  Ik ga er wel van uit dat David het sterrenplakgedrag van een degelijke statistische analyse voorziet natuurlijk.

 3. David Rietveld

  @Koen: dan moeten eerst alle stemgegevens openbaar… 😉

  @Paul: ik zie elke stem gewoon als een oeuvreprijs. 🙂 En ik zie niet wat kwaliteit en kwantiteit er precies mee te maken hebben. Je wou toch niet zeggen dat…

 4. Paul Vermast

  @ David,
  hahahahahaha 😀 nee dat wilde ik niet zeggen! Maar ik vind het gewoon een beetje “gedoe” dat met die sterren. Maar de benadering van iedere ster als “oeuvreprijs” zien spreekt me ook wel aan!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.