Engelvaart in mijn pakket

woensdag 12 april 20060 Reacties

{mosimage}Gisteravond hebben we binnen de fractie de wethouders verdeeld en daarmee de portefeuilles. Met andere woorden; ik heb het pretpakket gekregen; allereerst wethouder Engelvaart, maar de volgende inhoudelijke onderwerpen: EZ, subsidie en accommodatiebeleid (YES!! De Meerpaal & sport), openbare ruimte, wijk- en buurtbeheer, werving fondsen, winkelcentrum Dronten en de dorpshuizen.
Kortom alle omstreden onderwerpen zijn onder gebracht bij één wethouder en die heb ik in mijn pakket. Mijn pret pakket dus.


Nu even alle cynisme voorbij; het is allemaal wel waar wat ik hierboven heb gezet, maar minder leuk als dat ik het bedoel. De komende jaren zullen nog behoorlijk lastig worden en iedereen weet dat er nog forse bezuinigingen voor de deur staan. De “zachte waarden” van de samenleving komen dan onvermijdelijk in de knel. Dus het subsidie- en accommodatiebeleid (lees de Meerpaal, bezuinigingen op de sport, de dorpshuizen, jongeren voorzieningen zoals Nirwana). Ook het winkelcentrum Dronten komt eind dit jaar af en dan zal de rekening worden gepresenteerd. Ik ben benieuwd…
Dus best een leuk pakket denk ik!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.