En het was een feestje!

zondag 16 september 20072 reacties

Mijn eerste klas-vriendinnetjes Marjolein Arjans en Maaike BrandGisteren hebben zo’n 500 mensen gevierd dat Warmonderhof 60 jaar bestaat! Tegen vijf uur vanmorgen kon ik niet meer op mijn voeten staan van vermoeidheid en om zes uur lag ik in bed. Helaas was ik rond 10 uur al weer wakker. Te veel beelden in mijn hoofd die nog verwerkt moeten worden. Medewerkers die de hele dag tegen elkaar riepen als ze elkaar tegen kwamen “het is gaaf hè!”. Oud-schoolgenoten die zeggen “leuk feestje, goed gedaan” als ze je zien.

Het verbranden van de draak, Willem Beekman met ‘zijn’ koor. Eline met ‘haar’ band. Frens en ‘grote’ Marije achter de draaitafel. Maar Warmonderhofeven zo leuk eigenlijk; vond ik het ‘opbergen’ van dronken (oud-)leerlingen in huizen, auto’s en tenten. Maar het aller leukste is natuurlijk het her-ontmoeten van oud-klasgenoten en oud-schoolgenoten; vrienden vaak. Het ontmoeten van Warmonderhoffers. Want zoals Wilfride Guepin, leerling van de eerste eerste klas in 1947, gisteren nog tegen me zei: “de sfeer is nog altijd Warmonderhof. Of het nu in de jaren 40 was of nu vanavond”. Ik vond het geweldig gaaf. Heb de laatste weken er hard voor moeten werken, maar het is erg leuk om hieraan te hebben mogen  meewerken. 

2 Reacties

  1. linda

    In Leersum was het ook geweldig, maar dat heb je vast al op de planeet gezien :).

  2. gijsbert

    mooi werk paul en de vele anderen…echt te gek, al die mensen weer te zien, herkenbaar en nog steeds een unieke opleiding.
    grtn gijsbert

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.