‘Emma’ kom je koffiedrinken?

zondag 3 juli 20112 reacties

'Emma van @CMDronten'

Vorige week kondigde ik aan weer een nieuwe serie ‘Zomeravond koffie’ te gaan houden. Inwoners en organisaties uit de gemeente kunnen mij uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek over een onderwerp waar zij het over willen hebben.

Maar bij wijze van uitzondering wil ik dat nu graag eens omdraaien en zelf iemand uitnodigen: ‘Emma van CM Dronten’. ‘Emma’ twittert sinds enkele maanden via het twitter-pseudoniem @CMDronten als ‘vrijwillige citymarketier’ voor onze gemeente omdat ze vindt dat er beter kan en beter moet. Daarin geef ik ‘Emma’ dan ook wel gelijk. De gemeentelijke communicatie kan en moet veel beter dan dat deze nu is.

‘Emma’ staat het erg voor om de citymarketing ‘samen’ te doen en deze handschoen wil ik dan ook wel oppakken! Daarom nodig ik ‘Emma’ op woensdag 13 juli uit om 20 uur in De Rede van Dronten een kop koffie te komen drinken en samen te brainstormen over de citymarketing van Dronten.

Want daarvoor is geen twitter-pseudoniem nodig in Dronten, want we geven graag ruimte voor goede ideeën en ruimte voor eigen initiatief.

Kom je, ‘Emma’? Stuur maar even een tweetje of geef je op!

2 Reacties

  1. Sonja

    Ik denk dat half Dronten volgende week woensdag bij de Rede zit, enkel om zelf live te kunnen zien/Tweeten wie Emma nou is. Als ze komt. Wat wel zo sportief zou zijn.

  2. Frank Pels

    Ik denk dat Paul het beste maar een boek mee kan nemen (of gezelschap)……. Ik denk echt niet dat Emma komt opdagen (misschien is het wel een man….)

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38. 

Share This