'Emma van @CMDronten'

Vorige week kondigde ik aan weer een nieuwe serie ‘Zomeravond koffie’ te gaan houden. Inwoners en organisaties uit de gemeente kunnen mij uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek over een onderwerp waar zij het over willen hebben.

Maar bij wijze van uitzondering wil ik dat nu graag eens omdraaien en zelf iemand uitnodigen: ‘Emma van CM Dronten’. ‘Emma’ twittert sinds enkele maanden via het twitter-pseudoniem @CMDronten als ‘vrijwillige citymarketier’ voor onze gemeente omdat ze vindt dat er beter kan en beter moet. Daarin geef ik ‘Emma’ dan ook wel gelijk. De gemeentelijke communicatie kan en moet veel beter dan dat deze nu is.

‘Emma’ staat het erg voor om de citymarketing ‘samen’ te doen en deze handschoen wil ik dan ook wel oppakken! Daarom nodig ik ‘Emma’ op woensdag 13 juli uit om 20 uur in De Rede van Dronten een kop koffie te komen drinken en samen te brainstormen over de citymarketing van Dronten.

Want daarvoor is geen twitter-pseudoniem nodig in Dronten, want we geven graag ruimte voor goede ideeën en ruimte voor eigen initiatief.

Kom je, ‘Emma’? Stuur maar even een tweetje of geef je op!