Embedded naar Middelburg en Rotterdam

maandag 24 mei 20100 Reacties

Het is denk ik voor het eerst dat op Tweede Pinksterdag mijn wekker rond 6 uur afgelopen is en ik zo vroeg op moet staan. De verkiezingscampagne draait gewoon verder, ook al is het Pinksteren. Afgelopen zaterdag deed de Toekomst Toer van GroenLinks Flevoland aan en ben ik -natuurlijk- even gaan kijken in Lelystad.

[nggallery id=10]

Vandaag mag ik mee als ‘embedded busblogger’ om hier verslag te doen van de campagne van vandaag. We bezoeken Middelburg en Rotterdam en met name Middelburg vind ik erg leuk omdat ik daar ben opgegroeid. Leuk ook dat mijn ouders even komen kijken. Want dichter bij Veere dan vandaag zal de landelijke GroenLinks campagne vast niet komen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This