Eerste boete ‘samenscholing’

zondag 9 december 20070 Reacties

politieAfgelopen zaterdag nacht is de eerste boete uit gedeeld in het centrum van Dronten wegens het sinds dat moment verboden ‘samenscholen’. Daar waar een deel van de groep het hazenpad koos bleef er kennelijk één iemand te veel staan zo valt te lezen in De Stentor.

Ik vind het heel stoer hoor; dat er meteen gebruik is gemaakt van de nieuw verworven rechten. Niets eerst waarschuwen, maar meteen lik op stuk. Maar waar ik nu zo enorm nieuwsgierig naar ben is naar de overlast. Hoe was het zaterdag nacht? Waren er weer meldingen of juist niet.

Komende donderdag is er een commissievergadering van de gemeenteraad en de burgemeester kan zich vast gaan voorbereiden. Want reken maar dat ik deze vragen bij hem in zal dienen. Van de hoed en de rand wil ik weten over deze toestanden in Dronten. Want, ik blijft het bezopen vinden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.