Een schitterende eerste stap!

donderdag 30 november 20060 Reacties

De PvdA motie om onmiddellijk te stoppen met uitzettingen is aangenomen! Dat is een schitterende eerste stap op weg naar een écht generaal pardon! Dat is heel erg goed! Geweldig nieuws natuurlijk, zeker met zo’n bijzondere meerderheid.
Bizar dat er vandaag ook werd gesproken over asielzoekers van onder de oude wet in de gemeenteraad van Dronten werd gesproken. Een meerderheid van CDA, ChristenUnie en VVD hield een motie tegen om voor komend jaar € 10.000,= eenmalige subsidie te geven aan de Stichting Noodopvang Asielzoekers Dronten. De motie is aangehouden tot de vergadering van eind december ondanks dat wethouder Langeweg heeft aangegeven ‘welwillend’ naar de motie te kijken. Dat is dus een gemiste kans wat mij betreft. Maar goed, landelijk is er al een eerste goede stap; nu Dronten nog! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.