Ed de Tweede Kamer in!

vrijdag 7 juli 20060 Reacties

{mosimage}Drontens PvdA Statenlid Ed Gumbs wil na de verkiezingen van 22 november aanstaande de Tweede Kamer in voor zijn partij. Hij dingt mee naar een plaatsje op de lijst en is daartoe uitgenodigd door zijn partij. Ik vind dat verschrikkelijk leuk voor Ed. In de tijd dat ik in Amsterdam werkte zat ik (nagenoeg) iedere morgen met Ed in de bus en trein in de richting van de Randstad. Daarom durf ik te stellen dat ik hem redelijk goed ken. Ed, doe je best! Ik zal niet op je stemmen, maar wél voor je duimen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.