Drukte met websites

vrijdag 31 oktober 20086 reacties

Vaste bezoekers van mijn weblog mopperen al dat het er de laatste tijd nogal stil is. Dat is ook zo, maar ik ben achter de schermen (heel letterlijk) erg druk bezig met de GroenLinks websites in Dronten. Mijn eigen site heeft afdelopen week een update gehad waardoor er een groot aantal fouten weer uit zijn.

Maar helaas heeft dit als gevolg dat er nog een bug zit met de plaatjes en ik daarvoor nog geen oplossing heb gevonden. Dus even geen afbeeldingen bij mijn stukjes 🙁

Ook de afdelingssite van GroenLinks gaat komende week geheel vernieuwd in de lucht. Vanmorgen heb ik de toegang gekregen tot de bouwwebsite en ik be druk doende deze te vullen. Dus even geen nieuws over de raadsvergadering van gisteren, dat leest u woensdag op groenlinksdronten.nl!

Komende woensdag kunt u de nieuwe website van GroenLinks bewonderen. Dan gaan alle landelijke websites van GroenLinks en de eerste 4 afdelingen over naar de nieuwe website. GroenLinks Dronten is daarbij! Dus tot die tijd zal het nog even wat stiller zijn, maar ik hoop dat het resultaat er ook naar zijn mag!

6 Reacties

 1. Patrick

  Waaaaaaah… de druk….straks gaat het nog mis…stress…paniek….

  Het wordt zo wel heel erg echt nu ik het op een weblog teruglees. 😉

 2. Paul Vermast

  Hahahaha Ja we moeten de druk een beetje opvoeren 😀

 3. Patrick

  Mwah. Hoeft niet hoor. Ik lijk misschien relaxter dan dat ik daadwerkelijk ben. :p

 4. Paul Vermast

  Je gaat niet happen hè? 😉

 5. OPA

  Jongens, we gebruiken toch wel echt uitsluitend open source technologie en open standaarden rigth? (En dan heb ik het natuurlijk niet alleen over LAMP).

 6. Paul Vermast

  Ja Ben, Natuurlijk! Dus maak je maar geen zorgen, je MS baas verdient er geen cent aan 😉

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This