Drontense parkeerproblemen

donderdag 13 maart 20140 Reacties

VVD en PvdA slaan elkaar deze verkiezingscampagne bij wijze van spreken de hersens is wie de beste autopartij is en de kennelijke parkeerproblemen van Dronten het beste weet aan te pakken. De VVD wil dolgraag het al bestaande (!) gratis parkeren behouden (terwijl helemaal niemand voorstelt betaald parkeren in te voeren), terwijl de PvdA de blauwe zones wil afschaffen. Wat de VVD dan weer niet ziet zitten.

GroenLinks herkent deze parkeerproblemen helemaal niet. Natuurlijk is er wel sprake van een ernstige parkeerproblematiek in het centrum van Dronten. Namelijk die van fietsen! Hiervoor komt GroenLinks dan ook met concrete oplossingen. Want blik staat er ruim voldoende rond het centrum. GroenLinks zegt: ruim baan voor de fiets!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This