Dronten pakt chaos verkeersborden aan

vrijdag 11 januari 20083 reacties

Verkeersborden chaosWethouder Hillebrand Koning kondigd op zijn website aan dat dit jaar in het teken zal staan van de “ontbording van Dronten“. De zin en onzin van de verkeersborden wordt dit jaar onderzocht en wethouder Koming vraagt iedereen ‘onzinnige’ borden naar de gemeente te mailen; het liefst met foto.

Ik ben erg blij dat ik de wethouder al van dienst ben geweest nog voordat hij deze vraag aan de bevolking heeft gesteld. Want al in september maakte ik melding van een onzinnig bord, mét foto! Dus bij deze als eerste genomineerd!

3 Reacties

 1. Johan Banis

  Ga je dat bord van toen alsnog indienen bij de wethouder, Paul? Want het is een onding & het moet weg. Anders dien ik het wel even in.

  johan

 2. Paul Vermast

  Johan,

  Ik heb de link naar dit stukje naar hem gemaild. Dit was de reactie van de wethouder:

  Hoi Paul,

  Deze bijdrage kan inderdaad als ‘waardevol’ worden geclassificeerd en dus zit je in het mandje. Maar ik verwacht meer bijdragen van je. Heb je bijvoorbeeld wel eens geteld hoeveel voorrangs- en fietspadborden er op de Zuid staan? Ik begin er nu zelf steeds meer op te letten en schrik ervan.

  Groet, Hillebrand

 3. OPA

  Gaaf – de onzinbordenjacht is begonnen 🙂 gaan we dan ook de wildgroei van de reklameborden ver van het boeren erf aanpakken? Daar waren al regels voor gesteld, maar handhaven blijkt wat moeilijker dan regels roepen.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.