Dronten heeft model jongeren

woensdag 12 maart 20083 reacties

DRANK maakt meer kapot dan je lief isVanavond was er weer in debat in de reeks “Dronten in debat” met als onderwerp Jongeren en Drank. Het was jammer dat er nauwelijks een debat van de grond kwam. De uitzending ‘Comazuipen‘ van Zembla (die ik al kende) werd vertoond en vervolgens volgde er een college biologie van iemand van de UvA. Daaruit bleek dat jongeren niet gevoelig zijn voor voorlichting (of het maken van afspraken) en dat dit perfect biologisch verklaarbaar is.

De jongeren van Dronten hebben laten zien dat het model pubers zijn. Want ze hadden massaal gezonde schijt aan het debat van vanavond en waren dus niet aanwezig. Conclusie van de avond: het wordt tijd dat we ouderen leren opvoeden. Nou ja dat vond ikzelf al een tijdje!

3 Reacties

  1. OPA

    Welke …. heeft dit georganiseerd. Die is volgens mij nog nooit verder gekomen dan de titelpagina van zijn/haar marketingboeken. Ik hoop echt niet dat de gemeent weer haar incomepetentie heeft bewezen door deze keuze te maken en daar ook voor te betalen (met ons geld).

  2. Paul Vermast

    Hoge School Windesheim en de UvA. Het heeft de gemeente geen geld gekost. Nou ja we hebben het gemeentehuis beschikbaar gesteld. Overigens, er zijn twee succesvolle debatten aan vooraf gegaan.

  3. OPA

    Ah dit debat was niet voor de jongeren maar meer algemeen – dan is dat duidelijk anders. Jongeren bereik je niet op deze manier, dat blijkt dan ook wel 🙂 .

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.