Doorstart Brookhuis (update)

dinsdag 28 maart 20060 Reacties

{mosimage}Toen ik net door het winkelcentrum liep zag ik tot mijn blijdschap dat de winkels van Brookhuis woensdag weer open gaan en ook de media melden dat de winkels worden doorgestart. Een groep investeerders heeft overeenstemming bereikt met de curators en de winkels gaan weer open. Goed nieuws dus.
De winkeliers willen dat de redepassage aan de kant van het gemeentehuis weer open wordt gemaakt voor publiek. Het lijkt me dat de wethouder daar bij de projectontwikkelaar wel op kan aandringen dat zodra het plein weer begaanbaar is er aan die kant een kleine doorgang wordt gemaakt die duidelijk wordt aangegeven. Ik zal dat zeker navragen of daarop al actie is of wordt ondernomen.


Update
Navraag levert op dat dit vanwege de veiligheid van het winkelende publiek absoluut niet kan. Dus ik vrees dat er voor de ondernemers niets anders opzit als pijn lijden tot na de zomer. Sterkte!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.