Debat Cultus Inn (2)

zaterdag 4 maart 20060 Reacties

{mosimage} Gisteravond was het debat van de SP en Jongeren19nu in de Cultus Inn. Mijn eerste verkiezingsdebat. Ik vond het eigenlijk wel leuk al was het soms erg slecht te verstaan en had ik met de VVD en SP de pech dat we een slechte microfoon hadden.
Maar er werd voor de verandering eens echt gedebateert tussen de partijen en dat was leuk.

Ik hoop dat de jongeren die aanwezig waren het ook leuk vonden en ik heb al geluiden gehoord dat we dit volgend jaar weer gaan doen. Lijkt me een goed plan en ik hoop dat het niet een loze verkiezingsbelofte wordt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.