Debat Cultus Inn (1)

vrijdag 3 maart 20060 Reacties

{mosimage}Jongeren19nu en de SP hebben voor vanavond een jeugddebat georganiseerd en ik ben me daar nu voor aan het voorbereiden. Van alle debatten die er waren tot nu toe heeft Cebus er geen overgeslagen, dus het is ook niet zo erg dat ik er eens een keer een voor mijn rekening neem. Maar ik vind het wel spannend hoor. Nog nooit eerder zo iets gedaan, dus ben benieuwd hoe het wordt. Maar zal wel goed gaan vermoed ik zo. Zal morgen (of vannacht) verslag doen op deze site!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.