De wethouder is nu te ver gegaan

vrijdag 11 februari 20050 Reacties

{mosimage}Ik was al niet helmaal blij met Siebe de Graaf en de gang van zaken rond de bestrating van De Boeg, maar na zijn opmerkingen van gisteren tijdens de commissie algemene zaken ben ik echt woedend op hem. Hij was iedere dag met de betrating van De Boeg bezig en in tegenstelling tot de fractie van GroenLinks wordt hij iedere dag met de situatie in De Boeg geconfronteerd.
Nou dat kan hij zeggen. Ik wordt inderdaad nooit geconfronteerd met de modder voor mijn deur. Nee er is voor ons als bewoners helemaal niets aan de hand.
De wethouder moet zich eens realiseren wat hij wanneer zegt! Als hij in mei 2004 zegt dat men zo snel mogelijk begint is dat geen februari 2005! Als er vóór het einde van de maand met de werkzaamheden wordt begonnen is dat niet op de eerste van de volgende maand een directiekeet neer zetten. We hebben het over de bestrating en daar gaat de wethouder willens en wetens aan voorbij. Dat is onfatsoenlijk en schofferend! Je kan het als wethouder niet op dit moment meer maken dat je zegt “het kan nog wel een paar weken duren voordat de eerste tegels worden gelegd, eerst moeten er nog andere zaken gebeuren om dit voor te bereiden”.


De wethouder heeft door zijn uitspraken afgelopen maand andere verwachtingen gewekt.
We proberen met zijn allen de betrouwbaarheid van de overheid en het vertrouwen in de politiek te verbeteren, maar de wethouder werkt daar op deze manier niet erg aan mee. De wethouder toont zich erg onbetrouwbaar en moet naar mijn mening binnen twee weken (dus voor de raadsvergadering) resultaten laten zien met de bestrating en anders kan hij vetrekken!
Want hij stapelt toezegging op toezegging zonder die na te komen! Weg er mee, hij is dus niet geschikt voor deze baan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.