De Van der Most speelstad gaat niet door

woensdag 10 december 20080 Reacties

De grasdrogerij raakt maand na maand verder in verval en inmiddels is duidelijk dat de plannen van Henny van der Most niet door zullen gaan zo meldt de FlevoPost. Nu behoeft dit wel enige nuancering. Wethouder Koning heeft de raad steeds goed meegenomen in de gang van zaken rond de grasdrogerij en heeft enkele weken geleden al aangekondigd dat het exclusieve recht van Van der Most vervalt als hij niet voor 1 december jl. had laten weten door te willen. De gemeente heeft voor deze datum niets gehoord en gaat nu praten met ondernemers die eerder al belangstelling hebben getoond.

Mogelijk zal de gemeente zelf de oude drogerij nog slopen en bouwklaar maken zodat het makkelijker verkocht en ontwikkeld kan worden. Maar de kans dat Van der Most er alsnog aan de gang gaat schat ik zelf niet zo groot in.

In dit verband is het interview van Van der Most met Max (Omroep Flevoland) en vooral de rol van burgemeester De Jonge in deze erg interessant!

[youtube EFm7BoE2fwQ]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This