De stembus is gesloten

woensdag 22 november 20060 Reacties

De stembureaus zijn dicht, het werk zit er op! Waarschijnlijk wordt op dit moment de eerste exit poll bekend gemaakt. Nagelbijten dus! Neen, ik ben op dit belangrijke moment niet achter de computer gekropen, het is nu ik dit schrijf pas 10 uur en ik moet zelf nog gaan stemmen. Maar als dit bericht op de website verschijnt ben ik samen met Gert in Amsterdam bij de uitslagenavond van GroenLinks. Ik hoop dat we nu de eerste overwinningsroes al te pakken hebben en niet onze schrik en verdriet staan weg te drinken. Nu ja; mogelijk vandaag (hmm; eerder vannacht denk ik) en anders morgen mijn reactie en eerste analyse van de uitslag! Maar tot dat moment; nagelbijten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.