De Rede wordt afgesloten?

zondag 28 januari 20070 Reacties

De afronding van de werkzaamheden in Dronten centrum gaat met het planten van de bomen en struiken nu wel haar laatste fase in. Da’s een goede zaak. Maar wat mij dan weer met stomheid slaat is het bericht op de gemeentelijke website dat begin februari om die reden De Rede voor onbepaalde tijd wordt afgesloten.
Op 7 december heb ik in de commissie aan wethouder Engelvaart gevraagd waarom het trottoirs naast de Meerpaal weer was weggehaald nadar het verkeer over dat trottoirs had gereden tijdens het bestraten van de weg. Eén van de argumenten was dat dit niet kon vanwege de bereikbaarheid. De Rede kon absoluut niet worden afgesloten! Nu gaan we twee maanden later bomen planten en kan de Rede weg dicht? Wie is hier nu gek? (nee ik hoef geen antwoord!) Eén van de twee dingen kan niet tegelijk waar zijn natuurlijk. Maar goed het dient geen enkel doel daarover nu moeilijk te gaan doen. Maar verbazend is het wel!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.