Dé politiek

vrijdag 14 oktober 20050 Reacties

Ik lag vanmorgen nog bij te komen van de vergadering van gisteravond toen ik op Omroep Flevoland in het programma "Leo" iedereen hoorde klagen over dé politiek die de sport heeft verkwanseld en niet tot inkeer wil komen. Ik kon het niet laten en ben ook maar in de telefoon geklommen. Want dat is natuurlijk niet waar. Vorig jaar waren wij al tegen deze sportbezuiniging omdat we eerst wilde weten wat het effect voor de sportverenigingen zou zijn als we deze bezuiniging in zouden zetten. Dat werd toen niet gesteund en wij hebben deze bezuiniging toen dus ook niet gesteund.
Ook gisteravond heeft Jan de andere partijen opgeroepen te erkennen dat er een fout besluit is genomen en het besluit in her overweging te nemen. Tussen de regels door hoor je wel door dat de andere partijen dat ook wel vinden, maar het zou erg fijn zijn als ze het ook hard op zouden hebben gezegd.
Dé politiek bestaat dus niet, maar een meerderheid was wél voor deze bezuiniging. Ook het CDA, allemaal!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.