De Kopenhagen-Express

zondag 13 december 20090 Reacties

Het zal vast wel aan mij liggen, maar ik kan niet slapen en ben nog een van de levende wakkere zielen in de Kopenhagen-Express. We daveren nu door Noord-Duitsland, of misschien alwel Denemarken. Mijn Vodafone Dongel weigert contact te maken met internet. Misschien wel omdat we te hard rijden. Geen idee eigenlijk. Maar jammer is het wel. Want de kans om nu rond 3.00 uur vanuit de Kopenhagen-Express te bloggen wordt me op deze manier wel ontnomen. Da’s een gemiste kans natuurlijk 😉

Het is bijzonder om op deze wijze richting Kopenhagen te reizen. De trein davert door terwijl de Nederlandse delegatie ligt te maffen. Over ongeveer 6 uur komen we aan in de Deense hoofdstad en daar zal komende vrijdag een goed akkoord moeten worden gesloten. Vandaag heb ik een heleboel interessante mensen ontmoet. Hoop dat het e komende dagen niet anders zal zijn. Dat wordt het een boeiende week!

Sfeerimpressie van het vertrek. Heel goed kijken, want ik hang ook ergens uit zo’n raam!

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.