De Klimaat-Express vertrekt over een week

zaterdag 5 december 20090 Reacties

COP 15_1Vandaag zat een brief van de NS bij de post die als treinkaartje geldt voor de Klimaat-Express die volgende week zaterdag zal vertrekken van Utrecht naar Kopenhagen met de Nederlandse Klimaatonderhandelaars aanboord. De twaalf uur durende reis mag ik in rijtuig 7 gaan doorbrengen zodat ik in Kopenhagen aan de slag kan voor de Europese fractie van GroenLinks op de website KopenhagenReport.nl.

Afgelopen donderdag voor Omroep Flevoland al een reden mij hierover te interviewen voor de radio. Dat interview is HIER te beluisteren. Hoewel komende week er nog 4 commissies gepland staan voor komende dinsdag en donderdag zal mijn leven zich nu snel gaan richten op het vertrek van de Klimaat-Express volgende week rond deze tijd.

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.