De grasdrogerij verkocht!!

donderdag 22 maart 20070 Reacties

Hennie van der Most heeft nu bekend gemaakt dat hij nog voor de komende zomer de voormalige grasdrogerij wil kopen om er volgend jaar een ‘Kinderspeelstad’ te openen. Dat heeft hij tijdens opnamen bij Omroep Flevoland bekend gemaakt.
Daarmee komt een einde aan de leegstand van de grasdrogerij die al jaren een slepende kwestie was. Eigenlijk stamt die nog uit de tijd dat ik niet ik de politiek zat, maar het is algemeen bekend dat er voor de grasdrogerij miljoenen op tafel zijn gelegd door de gemeente, miljoenen te veel wel te verstaan. De fabriek moest wijken omdat de uitbereidingswijken munten II en De Gilden (die laatste wordt nu gebouwd) binnen de stankcirkel van de dorgerij kwamen te liggen. De gemeente heeft dom onderhandeld, de ondernemer slim. Maar nu is de boel dus (bijna) verkocht en komt er aan de Dronterweg een flinke attractie. Dat is een goede zaak en een opsteker voor Dronten! Ik ben benieuwd naar de verdere invulling (want hier zal op z�n minst een bestemmingsplanwijziging voor nodig zijn).

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.