De gemeente schrapt banen?

zondag 1 juli 20070 Reacties

OntslagIn de digitale Stentor lees ik dat de gemeente banen gaat schrappen en dat het College daarover dinsdag een besluit neemt. Nu had ik dit van de “tam tam” ook al gehoord. Ik hoop dat het College haar besluit ook snel naar de gemeenteraad communiceert. Want zoals het nu klinkt gaan de ‘ontslagen’ vooral aan De Reest vallen. Dat wil dus zeggen dat de groenvoorziening “buiten de deur wordt gezet”. Of dat nu een slim idee is weet ik nog niet zo net. Want verzelfstandigingen zijn niet altijd op voorhand een succes. Ik weet het, ik mag het niet zeggen, maar ik laat toch de naam “Optisport” vallen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.