De commissie stiekem vergadert weer

woensdag 27 februari 20083 reacties

PoepMorgenavond is er na de raadsvergadering weer eens een extra ‘commissie stiekem’ gepland. Officieel is dat natuurlijk een Commissie Algemene zaken die besloten is.

Onderwerp van de pret dit keer: het onderwijsstation. Dit alles naar aanleiding van vragen van onze fractie hierover. Natuurlijk is dat niet officieel zo, maar als wij niet aan het draadje hadden zitten plukken als GroenLinks was het onderwijsstation nu niet gaan rafelen.

Het college wist op 8 december 2006 al dat het Ichtus College niet meer met het onderwijsstation mee wilde doen. Op dat moment had men meteen naar de gemeenteraad moeten komen en dit voor moeten leggen. Maar toenmalig wethouder De Graaf heeft zitten maffen en niets gedaan.

Naar aanleiding van de vragen was er vorige week al een besloten informatiebijeenkomst voor fractiespecialisten en daar is besloten dat er ‘op zo kort mogelijke termijn’ een commissie over dit onderwerp zou moeten komen. Ook werden de antwoorden op onze vragen ‘geheim’ verklaard. Tegen dat laatste heb ik me fel verzet en gelukkig zijn er nu niet-geheime antwoorden.

Maar als ik alle gedoe naar aanleiding van onze vragen zie kan ik maar één conclusie trekken: we zitten waarschijnlijk diep in de… nou ja; kijkt u maar naar het plaatje.

3 Reacties

  1. Michel

    Dacht even dat hondenpoepbeleid bij jullie classified information was 😉

  2. Jeroen van de Koppel

    Oeps! Taalfout alert (maar iedereen vergisd zich wel eens)

  3. Paul Vermast

    Dank Jeroen!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.