Dat verklaar en beloof ik

donderdag 11 maart 20100 Reacties

Vanavond ben ik met het uitspreken van deze vijf woorden gemeenteraadslid geworden in de gemeenteraad van Dronten. De vergadering was kort, maar opmerkelijk omdat mijn fractie al meteen met een initiatiefvoorstel kwam voor het benoemen van de informateurs die achter de schermen door alle partijen acceptabel werden bevonden. De burgemeester had het in zijn carrière nog niet eerder meegemaakt. Nou ja, dat punt hadden we dan toch maar mooi even te pakken zal ik maar denken.

Met een hoop familie en vrienden in de zaal toch een bijzonder moment. Oma en Opa zijn over uit Limburg, pa en ma uit Zeeland. Veel lieve vrienden uit Dronten en heel veel partijgenoten. Ik vond het een leuke dag vandaag. Nu (vanaf morgen) hard aan het werk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This