Da´s toch dope man!

zaterdag 11 maart 20060 Reacties

{mosimage}Het liedje van de Heideroosjes met Gerd Leers, de burgemeester van Maastricht, speelt al dagen door mijn hoofd. Ik vind het echt een verschrikkelijk leuk liedje. Grappig ook dat “de Don” (minister Donner dus) er ook op heeft gereageerd.
Ik weet wel dat ik verschrikkelijk laat ben met er ook wat over de vinden, maar de kracht van het lied zit er ook in dat ik het dus in mijn hoofd heb.
Voor nieuwsgierigen; het lied is gratis te downloaden bij de Heideroosjes en de clip heb ik hier online gezet!

Da´s toch dope man! 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.