Dank aan het CDA

dinsdag 29 september 20090 Reacties

CDA wethouders Engelvaart (links) en Langeweg (rechts)Dronten is druk bezig met de citymarketing en in dat verband worden er veel activiteiten in het centrum van Dronten georganiseerd (Biddinghuizen en Swifterbant komen er vooralsnog karig vooraf -om een van de vaste reaguurders maar vast voor te zijn-). Eén van die activiteiten was vorig weekend de dag van de stratenmaker.

Maar naar nu blijkt hebben we deze dag te danken aan de t-o-m-e-l-o-z-e inzet van CDA’ers zo valt op te maken op de website van het CDA Dronten. Twee wethouders in pak, met glimmende trots met hun neus voor aan en oud-fractievoorzitter Maris als jurylid. “Vele CDAers hebben meegewerkt om van deze dag een succes te maken” meldt de partij en zet er een rijtje foto’s bij op haar website.

We danken het CDA natuurlijk zeer hartelijk voor haar t-o-m-e-l-o-z-e inzet voor de citymarketing van Dronten. Echt; waar zouden we zijn zonder het CDA? VVD-collega Jaap Kodde viel dit ookal op. Kortom waardering, waardering, waardering voor de Christendemocraten. Nou, nou, nou wat een doorslaand succes!

Opvallend wel dat de (CDA) burgemeester die ik (gestoken in de polo van de dag van de startenmaker) overal en nergens heb zien rondlopen, op de website van de partij buiten beeld blijft. Maar dat kan toeval zijn natuurlijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.