Daar gaan we weer…

zaterdag 27 januari 20070 Reacties

Op campagne! Nog anderhalve maand en dan zijn er weer verkiezingen. Voor de Provinciale Staten (en dus ook voor de Eerste Kamer). Ik sta op de lijst onverkiesbaar te staan op nummer 11. Overigens, ik wilde ook niet verkiesbaar, laat ik meteen die indruk wegnemen. Maar toen ik gisteren de verkiezingsposter weer op mijn raam hing had ik eerder het gevoel “daar gaan we weer” als “leuk verkiezingen”. Eigenlijk ben ik een beetje verkiezingsmoe.. Maar aan de andere kant denk ik dat het verkiezingsgevoel wel weer komt volgende week na het congres. Dan staat alles in het teken van de verkiezingen en zijn er overleggen en workshops. Dat is altijd erg inspirerend! Hoe dan ook, gaan we voor Groen op 1! Dan houden we de provincies groen en maken de Eerste Kamer Links!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.