CWI komt over de brug

maandag 19 februari 20070 Reacties

Eigenlijk is het al oud nieuws (van donderdag), maar toch wil ik er nog even aandacht aanbesteden. Het CWI komt (letterlijk) over de brug om naast haar kantoor in Emmeloord ook eens per week gesprekken te gaan houden in Dronten. Daardoor hoeven de cliënten van het CWI niet meer helemaal naar Emmeloord toe maar kan dit voortaan in Dronten. Dat is een bijzonder goede ontwikkeling waaraan dan ook jaren is getrokken. Ik ben er blij mee en spreek dan ook bij deze mijn waardering uit voor het gemeente bestuur dat het toch eindelijk is gelukt het onwillige CWI zo ver te krijgen. In het verleden heb ik me erg boos gemaakt op het CWI dat dit niet wilde, dus laat ik nu ook iets schrijven als ik wel blij ben!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.