Congres, dag 1

zaterdag 30 september 20060 Reacties

Het GroenLinks verkiezingscongres had vandaag haar eerste dag in Zwolle. Met de gebruikelijke chaos is vandaag het grootste gedeelte van het programma vastgesteld. Wat is klus is dat toch altijd weer en ik moet zeggen dat ik het in mijn schouders kan voelen. Dat stemmen ook de hele middag!
Ik kan net ontkennen dat ons congres heel wat minder spectaculair was dan dat van het CDA. Wat een geweldige Greenpeace actie en wat is, om een vriendin te citeren, “Verhagen toch een sukkel” dat ‘ie niets door had.
Maar goed, het “zware deel” van ons congres hebben we gehad. Absoluut leuk is ons campagne filmpje voor de verkiezingen dat vandaag werd gepresenteerd!! Vrolijk, blij en verassend. Hoop dat het snel voor internet beschikbaar komt!
Morgen dag 2, daar heb ik meer zin in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.