Concert at Sea, geweldige chaos

zondag 1 juli 20070 Reacties

Concert at SeaGisteravond was ik met Annemiek en Pim bij Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland! Optredens van Trijntje Oosterhuis, De Dijk, Van Velzen en natuurlijk Bløf! Met 55.000 mensen springen aan de Zeeuwse kust 0p Bløf… mij maak je daar wel blij mee.

Het was alleen wel een beetje jammer dat het af en toe regende en dat je moet parkeren op een weiland. In Flevoland hoef je niet uit te leggen dat dit met regen lachen wordt… Van het modderfestijn aan het einde op het parkeerveld heb ik bijna net zo veel genoten als van het concert! Auto’s die massal vast kwamen te zitten (goed als ik ben heb ik wel helpen duwen en zat -dus- van top tot teen onder de modder). Hoogtepunt op ons veld was dat een auto van de sleepdienst kennelijk heeft gedacht een kapotte auto van het veld te kunnen slepen en tot de bodemplaat in de modder zakte en daarmee een van de uitgangen (tijdelijk) blokkeerde. Die heeft vandaag iets uit te leggen vermoed ik zo. Maar ik heb er verschikkelijk mee gelachten. Kortom… leuk concert en een (op twee manieren uit te leggen) geweldige chaos aan het einde! 😀

Concert at Sea Concert at Sea Concert at Sea Concert at Sea - Annemiek en Pim schuilend voor de regen Concert at Sea Concert at Sea Concert at Sea Concert at Sea

Foto’s: Bløf – 55.000 bezoekers – Bløf – Annemiek en Pim – Pascal van Bløf – De Dijk – Van Velzen – Chaos bij het eten, met uitzicht op zee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.