Complimenten voor GroenLinks!

donderdag 26 oktober 20060 Reacties

De doorrekening van het Centraal Plan Bureau (CPB) is binnen met de complimenten voor GroenLinks! GroenLinks zorgt van alle partijen voor de meeste nieuwe banen, voor de meeste extra leraren en de meeste handen aan het bed. Bij geen andere partij gaan werkenden en mensen met de laagste inkomens er zoveel op vooruit. Natuur, milieu en openbaar vervoer verbeteren het meest bij GroenLinks. Op zeker zes belangrijke punten scoort GroenLinks het best van alle politieke partijen. De belangrijkste resultaten van het GroenLinks verkiezingsprogramma voor de komende 4 jaar. Dat is een heel mooi resultaat en daar kunnen de grote drie nog een puntje aan zuigen. Enig kritisch punt is dat de economisch groei naar de toekomst toe minder groot is. Welnu dat lijkt me een constatering waarmee te leven valt. Kortom, de campagne kan helemaal los!! 

De zes belangrijke punten waar GroenLinks het beste op scoort zijn:

  • GroenLinks zorgt voor de meeste nieuwe banen: de werkgelegenheid groeit met 250.000 banen. 
  • GroenLinks investeert het meest en het meest kansrijk van alle partijen in onderwijs en kennis: ruim 3 miljard euro extra, 21.000 leraren erbij. 
  • GroenLinks zorgt voor de meeste aan handen het bed in de zorg: 17.000 zorgverleners erbij. 
  • De laagste inkomens zijn het best af bij GroenLinks: zij gaan er gemiddeld honderd euro per maand op vooruit. 
  • Mensen die werken zijn ook het best af bij GroenLinks. Werkenden met een laag inkomen betalen 200 euro per maand minder belasting, vooral tweeverdieners en alleenstaanden profiteren. 
  • GroenLinks investeert het meeste van iedereen in natuur, milieu en openbaar vervoer.

Zie ook http://www.ikstemgroenlinks.nl/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.