Commisse gemist

donderdag 17 mei 20070 Reacties

WarmonderhofAfgelopen maandag heb ik de commissie Algemene zaken gemist en het is gek om nu in de krant te moeten lezen wat er besproken is. Maar zo, eigen schuld dikke bult zo werkt dat nu eenmaal. De vraag is natuurlijk of ik wel een goeie smoes had om afwezig te zijn. Zelf vind ik (natuurlijk) van wel.

Afgelopen maandag was er een eerste bijeenkomst van een club mensen die de reunie van Warmonderhof in september dit jaar gaan organiseren. Warmonderhof is de school voor biologisch-dynamische landbouw hier in Dronten en bestaat dit jaar 60 jaar. Wakkere lezers denken dan terecht “dat kan niet. 60 jaar geleden stond Dronten nog onderwater”. Maar de school komt van oorsprong uit Warmond (ja; daarom dus Warmond-er-hof). Ik ben dus ook gevraagd als oud-leerling om mee te denken. Maar bovenal omdat ik de website van de Warmonderhof heb gebouwd en dat wordt de komende tijd een belangrijke manier om alle oud-leerlingen van over de hele wereld te bereiken. Kortom een leuk project waarvoor ik de commissie voor een keer heb laten schieten. Staks ruim te tijd nemen voor de notulen dus! 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This