Citaat van de week

vrijdag 20 juli 20072 reacties

Vijf dagen werken, da’s gewoon zonde van je tijd.

Mijn eigen moeder hoorde ik dat gisteren tegen me zeggen. Sinds kort ben ik weer vijf dagen in de week aan het werk. De afgelopen periode waren dat er maar 2,5 en vorig jaar heb ik zelfs een tijd thuis gezeten. Het is dik 5 jaar geledeen dat ik voor het laatst 5 dagen werkte. Het valt me niet mee. Hierover had ik het met haar toen ik deze uitspraak hoorde. Wat mij betreft; het citaat van de week!

2 Reacties

  1. Ineke Vermast

    Met mijn uitspraak wil ik vooral niet aangeven dat je je eigen kost niet zelf moet verdienen en van de gemeenschap moet leven! Maar in het leven zijn zoveel leuke dingen te doen dat ik vooraa tijd te kort heb voor alles wat ik wil doen.

  2. Paul Vermast

    Hahahahaha goeie aanvulling moeders!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.