Carnavalsakkoord

woensdag 11 januari 20060 Reacties

{mosimage}D66 dreigt met crisis rond de missie naar Afghanistan. Da’s mooi hoor en dat zal de komende dagen en weken voor volgers van de politiek leuke en spannende televisie opleveren, maar het zal er uiteindelijk toch op neerkomen dat ze bijdraaien en na het sluiten van het “carnavalsakkoord” dit rechtse kabinet haar tijd laat uitzitten. D66: de partij zonder principes. Dat heeft ze wel bij het Paasakkoord van vorig jaar laten zien en ook nu stemt men eigenlijk geruisloos in met het openhouden van de Kerncentrale Borssele (KCB) waarmee men breekt met het eigen regeerakkoord. Ik zo haast zeggen: gekker moet het niet worden. Natuurlijk, dat geldt ook voor de VVD en het CDA. Maar de VVD is nooit echt voor de sluiting van de KCB geweest en over het CDA in combinatie met principes zullen we het überhaupt maar niet hebben. Die partij waait altijd mee met hoe het op dat moment het beste uitkomt. Nee in dit rechtse kabinet had ik alleen van D66 nog énige principes verwacht, maar ook die hoop heb ik laten varen. Dus mooi hoor dat men nu met crisis dreigt over Afghanistan, maar men mist de rechte rug om de poot stijf te houden!


Ps. Ik hoop dat ik binnen nu en een paar weken een stukje op deze site moet zetten waarin ik het bovenstaande rectificeer. Maar dat zou inhouden dat we vlak voor de zomer nog Tweede Kamerverkiezingen zouden hebben; ik kan niet wachten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This