Carnaval in Kielegat

zondag 3 februari 20080 Reacties

15.00 uur Terwijl ik dit stukje zit te schrijven ben ik op weg naar Kielegat om carnaval te gaan vieren. De komende twee dagen dus even geen meningen of scherpe beschouwingen over wat er in de wereld gebeurd. Geen mening over de uitzending van Peter R. de Vries van vanavond, want ik ben er niet eens zeker van of ik deze wel zien zal… Immers op het zelfde moment kun je ook in een van de café’s in de stad hangen en ik heb nog geen idee wat de voorkeur gaat hebben. Morgen misschien wel een sfeerbeeld van hetgeen ik zal zien en mee maak. Maar woensdag ben ik er weer en donderdag hoop ik helder genoeg te zijn voor de informatieavond over het Hanzekwartier.

Tot die tijd:

Alaaf!

Optocht Kielegat2

Update: 16.30 uur Nijmegen – Het is een soort wereldreis aan het worden naar Kielegat. Vanuit Dronten naar Zwolle gingen nog wel goed, maar daar held het al aardig op. Door een aanrijding in utrecht werd er geadviseerd om via Arnhem en Nijmegen naar Brabant te gaan reizen. Nou ja, zoujuist ben ik dus overgestapt in Nijmegen in de trein naar Roosendaal. Dus het is nu een kwestie van afwachten tot ik in Kielegat ben. Voor iedereen die zich vertwijfeld afvraagt wat Kielegat is: Breda. Jammer dat ik er over een half uur aan had willen komen en dat dit waarschijnlijk niet meer lukken zal. Maar ja.. de avond en de nacht is nog lang vermoed ik zo!

Los daarvan is het best sfeervol in de trein die half vol verklede en soms ook aangeschoten mensen zit. In deze tijd van het jaar lijkt conducteur zijn me niet altijd lollig! Hoewel, over vrolijkheid is het geen klagen 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.