Campagneposters

zaterdag 7 januari 20060 Reacties

{mosimage}De campagneposters zijn binnen! Dat houd in dat we vanaf nu de posters voor de ramen kunnen gaan hangen om aandacht te vragen voor GroenLinks in de komende verkiezingen. Het hysterisch aantal keer GroenLinks op de poster laat niets aan onduidelijkheid over om welke partij het gaat. Het is niet mijn eerste keuze, maar ik denk wel dat het herkenbaar is en daar draait het om. De slogan is “Het antwoord op de rechtse winter”. Naar mijn smaak een té landelijk thema als zou de rechtse winter die hier in Dronten woed ook wel voor een Linke Lente mogen wijken. Een lente voor Dronten zoals deze gemeente die nooit eerder heeft gezien. Want al sinds de oprichting van de gemeente is de macht hier in handen van het CDA (of haar voorlopers). Nog nooit is er door het CDA in deze gemeente oppositie gevoerd en het zou goed zijn als de machtsbalans een keer zou veranderen. Doorslaan naar een Linkse Lente, een college waaraan GroenLinks en de PvdA hier deelnemen.

Want laat ik duidelijk zijn, als er één partij verantwoordelijk is voor alles wat er in de afgelopen ruim 30 jaar in Dronten is gebeurd is het CDA dat. Naar mijn smaak kan er nog veel verbeteren in Dronten. De financiën zijn zorgelijk en het sociale gezicht en handelen van de gemeente staat onder druk. Dronten moet haar elan terug vinden en een meer dynamische en open samenleving worden. Tijd voor een nieuwe lente dus; een Linkse Lente!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.