Campagne voor partijbestuur

dinsdag 26 februari 20130 Reacties

Campagne partijbestuur Groningen

Op campagne in Groningen

Komende zondag is het ‘D-day’ voor de kandidaat  GroenLinks partijbestuurders, dus wordt er volop campagne gevoerd door de kandidaten. Donderdag was ik in Arnhem, zondag in Amsterdam, gisteravond in Groningen, vanavond mag ik naar Utrecht en voor vrijdag staat Rotterdam op de planning. De voorzitters hebben een veel voller schema.

Ik vind deze campagne echt erg leuk. Overal kom ik in zalen GroenLinksers tegen die boos of teleurgesteld zijn in de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Maar ze zijn er wel én willen meedenken over de toekomst. Vrijwel allemaal kunnen ze ook de vraag beantwoorden wat er nodig is om het vertrouwen weer te herstellen.

Het meest gehoorde antwoord is dat leden weer trotst willen zijn op hun partij, weer willen ervaren dat we een hele leuke club zijn. In Groningen gaf iemand aan dat hij het echt lastig kreeg toen mensen in zijn omgeving bijna medelijden kregen omdat hij GroenLinkser is vanwege alle gedoe. Vertrouwen, rust en plezier lijken de sleutelwoorden voor de komende tijd. Dat is me op het lijf geschreven en ik hoop daaraan vanaf zondag als partijbestuurder invulling te mogen geven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.