Buurtschouw De Boeg

dinsdag 19 augustus 20080 Reacties

Zo vaak mogelijk probeer ik mee te gaan met de buurtschouwen die worden georganiseerd. Maar die in mijn eigen wijk wil ik zeker niet missen!  

Woensdag 27 augustus a.s. organiseert het wijkteam van Dronten een buurtschouw in woonwijk De Boeg. Met alle partners van Wijk- en Buurtbeheer willen zij een ronde maken door de wijk.

Wijk- en Buurtbeheer wil graag samen met de bewoners zorgen dat het prettig wonen is en blijft in hun wijk. Met alle “gebruikers” van de wijk willen zij werken aan een schone, overzichtelijke, mooie en veilige wijk. Daarom is ook de inzet van de bewoners onmisbaar.

Wilt u ook meelopen, dan kan dit op woensdag 27 augustus a.s., aanvang 19.00 uur vanuit gereformeerde kerk “De Lichtboei” aan De Boeg 37.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.