Button tegen terrorisme

maandag 27 februari 20060 Reacties

{mosimage}Nou aan mij zal het niet liggen als er toch een terroristische aanslag in Nederland komt. Want de overheid heeft vandaag haar nieuwe campagne gelanceerd waarin wij, Nederland, worden geïnformeerd over wat er tegen terrorisme wordt gedaan en wat je natuurlijk zelf kan doen. Hoogtepunt is je eigen gratis “tegen terrorisme botton”. Dus die heb ik rap besteld zodat ik binnenkort kan laten zien dat ik ook tegen terrorisme ben. Leuk ook dat ‘ie oranje is, past goed bij mijn “respect2all” polsbandje dat ik nog heb.
Leuk idee ook voor het voetbal, en kleurt ook goed bij mijn helmpje… al valt dat dan weer wat minder goed.


Nee ik kan er wel flauw om doen, maar het is goed dat iedereen wordt uitgelegd hoe je moet reageren wanneer je iets ziet waarvan je vermoed dat het niet in de haak is. Maar mijn advies is gewoon: “gebruik je gezond verstand”!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.