Bouw Rita

donderdag 6 april 20060 Reacties

{mosimage}Toch wel grappig dat Rita Verdonk haar kandidatuur voor het VVD-lijsttrekkerschap bekend maakte op de Bouw-RAI. De bouwsector is toch echt de meest boven alle verdachtmakingen verheven branche.
Het woord "bouwfraude" zal ik maar niet laten vallen in dit verband.
Mooi hoor zo’n niets zeggende opening van een campagne. “De politie moet weer de straat op om daar op te treden tegen al die jongeren waar we zoveel last van hebben”. Fijn dat alle jeugd even in de hoek van de overlast wordt gezet door de VVD. Dat trekt (jonge) kiezers.

Mooi ook haar pleidooi voor de ouderen: “Heel veel oude mensen die zorg behoeven. Wat doen wij, we zetten ze met z’n vieren op een kamer, dat wil ik niet meer”. Dat zegt ze goed:  “wat doen wij”. Want zij zit zelf toch tenslotte in de regering die dat doet? Dus dat is een merkwaardig standpunt. Maar goed we gaan het zien. Ik vind het wel grappig als ze nu intern modder gaan gooien. Dat laat zien hoe ze echt zijn lijkt me.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.